Bromssystem

Skriv in ditt regnr.

Bromssystem

Bromssystem är utan tvekan ett av de viktigaste systemen i alla fordon och ett system du måste ha 100% tillit till. Samtidigt utsätts de flesta delarna i bromssystemet för enormt mycket slitage vilket innebär att det är din uppgift att hålla koll på att delarna i systemet fungerar korrekt.

Om bromsen har slutat ta eller du har andra problem med bromssystemet kan vi hjälpa dig få hem de reservdelar du behöver för att återställa bromsverkan. Vi har delar som passar bromsarna bak och fram samt parkeringsbromsen på många populära bilmodeller från Volvo, BMW, etc.

Vilka delar ingår i bromssystemet?

Alla delar som ingår i bromssystemet fyller en viktig funktion och tillsammans ser de till att du får kontroll över bilen. Utav alla dessa delar är följande de komponenter som oftast behöver bytas ut och som vi alltid har på lager:

1. Bromsbelägg - Oerhört viktig del i alla skivbromsar

2. Bromsskivor - Stommen i alla skivbromssystem

3. Bromsbackar - Sitter i bromstrumman på trum- och klossbromsar

4. Bromstrummor - Kärnan av bromssystem som inte är skivbromsar

5. Bromssköld - Skyddar skivbromsar från smuts

6. ABS Sensor - Sensorn som styr Antiblockeringssystemet (ABS-systemet)

Observera att vissa bromskomponenter, däribland bromsoket och huvudbromscylinder, faller under kategorin “Bromshydraulik”. Som om du inte hittar det du söker på denna sida, hänvisar vi dig till den kategorin.

Hitta reservdelar till bromssystemet

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig alla de reservdelar du behöver till ditt bromssystem. Använd sökfunktionen till att bläddra bland de reservdelar som passar din bilmodell. När du sen hittar delen du behöver kan du beställa varan och få den levererad direkt till dörren.

Givetvis tillhandahåller vi även andra delar till hela bilen, exempelvis chassidelar och diverse hjullager.

Saknar vi en del du söker på lagret kan de i de allra flesta fall specialbeställas. Kontakta våra experter för hjälp med att beställa in nya komponenter till bromssystemet.

To Top