Bromssystem

Skriv in ditt regnr.

Bromssystem

Bromssystem – vi har allt du behöver till bromssystemet

Bromssystem är utan tvekan ett av de viktigaste systemen i alla fordon och ett system du måste ha 100% tillit till. Samtidigt utsätts de flesta delarna i bromssystemet för enormt mycket slitage vilket innebär att det är din uppgift att hålla koll på att delarna i systemet fungerar korrekt.

Om bromsen har slutat ta eller du har andra problem med bromssystemet kan vi hjälpa dig få hem de reservdelar du behöver för att återställa bromsverkan. Vi har delar som passar bromsarna bak och fram samt parkeringsbromsen på många populära bilmodeller från Volvo, BMW, etc.

Vilka delar ingår i bromssystemet?

Alla delar som ingår i bromssystemet fyller en viktig funktion och tillsammans ser de till att du får kontroll över bilen. Utav alla dessa delar är följande de komponenter som oftast behöver bytas ut och som vi alltid har på lager:

1. Bromsbelägg - Oerhört viktig del i alla skivbromsar

2. Bromsskivor - Stommen i alla skivbromssystem

3. Bromsbackar - Sitter i bromstrumman på trum- och klossbromsar

4. Bromstrummor - Kärnan av bromssystem som inte är skivbromsar

5. Bromssköld - Skyddar skivbromsar från smuts

6. ABS Sensor - Sensorn som styr Antiblockeringssystemet (ABS-systemet)

Observera att vissa bromskomponenter, däribland bromsoket och huvudbromscylinder, faller under kategorin “Bromshydraulik”. Som om du inte hittar det du söker på denna sida, hänvisar vi dig till den kategorin.

Hitta reservdelar till bromssystemet

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig alla de reservdelar du behöver till ditt bromssystem. Använd sökfunktionen till att bläddra bland de reservdelar som passar din bilmodell. När du sen hittar delen du behöver kan du beställa varan och få den levererad direkt till dörren.

Givetvis tillhandahåller vi även andra delar till hela bilen, exempelvis chassidelar och diverse hjullager.

Saknar vi en del du söker på lagret kan de i de allra flesta fall specialbeställas. Kontakta våra experter för hjälp med att beställa in nya komponenter till bromssystemet.

Reservdelar till bromssystemet i populära bilmärken

Vi strävar efter att erbjuda ett så brett sortiment med reservdelar och bromssystem till alla populära bilmärken i Sverige. Och eftersom vår regsök är kopplad till 10 miljoner fordon kan vi tillhandahålla reservdelar till nästan alla bilar i Sverige.

En stor del av vårt sortiment bromssystem är tillverkat för Volvos, Honda, Volkswagen, etc. Men vi har naturligtvis också delar till Peugeot, Citroen och mer exklusiva bilar som BMW och Audi.

Skulle du trots detta inte hitta den reservdel du söker efter är du välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning. Som återförsäljare av reservdelar har vi möjligheten att göra specialbeställningar å kundens vägnar; ofta för rabatterade priser.

Andra reservdelar & regsök

Förutom ett välsorterat utbud reservdelar till bromssystemet tillhandahåller vi andra väsentliga, och mindre väsentliga, bildelar. Oavsett om du själv mekar med din bil eller om du jobbar på verkstad och behöver uppdatera bromssystemet på en kunds bil kan vi hjälpa dig.

Använd vår regsöksfunktion för att hitta delar till just din bil. Vårt system är kopplat till miljontals svenska fordon och sannolikheten är mycket hög att vi har alla reservdelar du behöver till just din bil.

To Top